Arama Motoru

Özel Arama

30 Aralık 2011

Aslan duvar örecek!


Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olması beklenen Galatasaray, yerli ve yabancı birçok futbolcuyu yakından takip ediyor. Sarı-Kırmızılılar’ın ismi genellikle hücuma yönelik oyuncularla anılıyor. Ancak Fatih Terim, savunmayı da ihmal etmiyor. Deneyimli teknik adamın hesabı, Tomas Ujfalusi ve Semih Kaya ile kurduğu tandemi iyice güçlendirip adeta duvar örmek... Bilindiği gibi bu ikili sayesinde defansın başarı grafiği çok yükselmiş ve Aslan deplasmanlarda 7 maçtır gol yemeyen bir takım hüviyetine bürünmüştü. Terim, şimdi de son bir hamleyle savunmayı bir kademe daha yukarı çıkarmayı hedefliyor. Transfer komitesine talebini ileten tecrübeli hocanın gözdesi ise Bursaspor’un yükselen değeri Serdar Aziz. Terim’in bir dediğini iki etmeyen yöneticiler, bu talep üzerine jet hızıyla Bursa’nın kapısını çaldı ve teklifi iletti.
Sağ bek de oynuyor
Yeşil-Beyazlılarla görüşen yöneticiler, Gökhan Zan + 2.5 milyon Euro’luk (yaklaşık 6 milyon 250 bin TL) teklifte bulundu ve yanıt beklemeye başladı. Bursa’nın isteğine göre, Zan yerine Servet Çetin’in de takasa dahil edilebileceği konuşuluyor. Serdar’ı zaman zaman sağ bekte de oynatan Bursa’nın cevabına göre, gözden çıkarılan Serkan’ın da pakette yer alabileceği ifade ediliyor. İmparator’un bu transferle ilgili yakın çevresine, “Serdar çok kaliteli bir oyuncu. Ujfalusi’nin 2-3 yıl sonra ayrılması halinde Semih’le müthiş bir ikili olabilir. Eboue yokken sağ bek bile oynayabilir. Bize çok şey katacaktır” dediği öğrenildi.
Müthiş yükseliş
23 Ekim 1990’da dünyaya gelen Serdar Aziz, Bursaspor altyapısında yetişti. 2006 yılında Bursa formasıyla profesyonel olan Serdar, 1 sezon kiralandığı Merinosspor macerasından sonra tekrar yuvasına döndü. Serdar’ın yükselişi işte bu dönemde başladı. Ertuğrul Sağlam’ın güvenini kazanan yetenekli oyuncu, hem stoper hem de sağ bek olarak forma giyebiliyor. Bu sezon takımın vazgeçilmez isimlerinden birine dönüşen Serdar, Ömer Erdoğan’ın ardından Bursaspor’un ikinci kaptanlığına kadar yükseldi. Abdullah Avcı’nın da en beğendiği stoperlerden
biri olarak gösterilen Serdar’ın, A Milli Takım’ın bankolarından olmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz