Arama Motoru

Özel Arama

8 Şubat 2011

Misimovic,aralarını bozdu..


Galatasaray'da son dönemde en çok gündeme gelen konu, Adnan Polat'la teknik direktör Gheorghe Hagi'nin arasının bozuk olması... Bu iddia ilk olarak kupadaki Gaziantepspor mağlubiyetinin ardından, dönüş yolculuğunda gündeme geldi.

Polat'la Rumen teknik adam, uçakta tek kelime etmedi. Ancak ikilinin arasındaki soğukluk, Fatih Terim'in kızı Merve Terim'in 4 Şubat'ta yapılan düğün töreninde ortaya çıktı. Hem Adnan Polat, hem de Gheorghe Hagi, düğünde hazır bulundu. Ancak tören boyunca mümkün olduğunca bir araya gelmemeye çalıştılar.

Sebep Misimovic

Adnan Polat'la Gheorghe Hagi'nin arasına kara kedi girmesinin en önemli nedeninin, Zvjezdan Misimovic olduğu iddia edildi. 

Rumen teknik adam, Bosnalı yıldızı kadro dışı bıraktıktan sonra, kendisiyle hiç konuşmadı. Misimovic'in görüşme talebini yanıtsız bırakan Hagi, bu oyuncuyu affetmeye sıcak bakmadığını her seferinde dile getirdi.

Ancak yönetim kanadından önce Ali Haşhaş, ardından da Murat Yalçındağ,Misimovic'in affedilmesi konusunda gelişmeler olabileceğini belirtmişti.Adnan Polat'ın bu konuda Hagi'ye baskı yaptığı ve bu nedenle ikili arasında sorun yaşandığı belirtildi.

12 yorum:

  1. oynatın artık

    YanıtlaSil
  2. Hagi De Adnanda Defolsun Gitsin...

    YanıtlaSil
  3. bu nasıl bi saçmalık ki almanya nın asis kralı bizde ama biz onu kadro dışı bırakıyoruz...hagi affetmesi lazım .. neyi affedecekse... takıma misimoviç mi daha yararlı,hagi mi...

    YanıtlaSil
  4. ona bakarsanız fenevbahçede de ispanya nın gol kralı bu güne kadar sakat olmadığı sürece neredeyse her maç oynadı kaç gol attı

    YanıtlaSil
  5. haginin sonsuza denk arkandayız adnan polat ve yönetim istifa yeterince bokunu çıkardılar

    YanıtlaSil
  6. ne yıldız dedikleri oyuncular geldi bize gelince oynamıyor.adamlar gittiği takımda şov yapıyor.

    YanıtlaSil
  7. misimovic'i bu takımdan gittikten sonra görsünler...

    YanıtlaSil
  8. bizim takımların kendi hataları çok serbest bırakılıyor futbolcular her gece barlarda diskolarda içki şişelerinin içinde sızıyorlar sonra milyon dolar verdik oynamıyor oynamaz tabi

    YanıtlaSil
  9. ulan insan bi çiklet yüzünden kadro dışı bırakılırmı

    YanıtlaSil
  10. haginin arkasındayız adnan polat kendini kovsun bence sezginide alsın defolsunlar

    YanıtlaSil
  11. takıma aldıktan sonra yapcaklarından korkuyo hagi ççç

    YanıtlaSil
  12. asıl önemli olan misimoviç hagi'yi affeder mi?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz