Arama Motoru

Özel Arama

18 Aralık 2011

Eski Fenerbahçeli oyuncu , Galatasaray ile anlaştı !


Galatasaray yönetiminin Gaziantepspor ile Olcan için her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi. Sarı-kırmızılı ekibin, Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl ile yapılan görüşmede, 26 yaşındaki yıldız futbolcu için 3 milyon euro artı Serkan Kurtuluş veya Aydın Yılmaz ikilisinden birisini vermeyi kabul ettiği bildirildi.

NECATİ-BATUHAN SIRADA
Olcan ile de yıllık 1 milyon 250 bin euro'ya el sıkışan Galatasaray, başarılı futbolcuya Manisakarşılaşmasının hemen ardından 3 yıllık sözleşme imzalatacak. Cimbom'un Antalyaspor'da forma giyen eski oyuncusu Necati Ateş ve Eskişehir'de forma giyen Batuhan Karadeniz ile de yakından ilgilendiği, devre arasında bu oyuncular ve kulüpleriyle temasa geçileceği kaydedildi. (Fotomaç)

15 yorum:

  1. 3 m baska adamı yok sız bunu alıyorsunuz ustune bırakında bosuna paramızın gıtmeyecegı oyuncu alın

    YanıtlaSil
  2. brder olcandan faydalanamda ondan snra bu sozleri syle...imparator kendisi çok istedi olcanın alnmasını..haber ne kadar doğru gerçi onu da bılmıyoruz..

    YanıtlaSil
  3. Arifin mancherstera attığı golü arıyordum nereye geldim amk

    YanıtlaSil
  4. yazıklar olsun be ! bu adamı galatasaraya alanın yuzune tukurmek ıstıyorum !!! kucuk takımda bıle kendını ıspatlayamayan ''kabılıyet yoksunu'' olcanın suankı super takımımıza sıradan bır yedekten baska bırsey olmayacagını gormemek AHMAKLIKTIR !!!! paraları sokaga dokecegınıze cebınızde dursun bırer kahve ıcersınız daha faydalı olur !!!!! necatıymıs batuhanmıs.. Allahım yaa beledıye copculerı gıbı CÖP TOPLUYOLAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  5. Keşke mantıklı konuşabilseniz , Galatasaray ne yapıcağını bilir saygı duymanız gerekir.

    YanıtlaSil
  6. KEITA YI ALIN KEITAYI

    YanıtlaSil
  7. kardeşim ardayı alın keytayı alın ne var olcanmış necatiymiş batuhanmış hayırları kandi takımlarına yokki bizede olsun.....:D

    YanıtlaSil
  8. keita varken olcan batuhan ve necati ye top bile toplatmam...

    YanıtlaSil
  9. bu adamı alcaklar başka birisini daha da alırlar onun yerine meloyu alın bunu ve diğer alcağınızı almayın..

    YanıtlaSil
  10. bu adamadan bi cacık olmaz almayın

    YanıtlaSil
  11. keyta, avrabat dorurken olcan da kimiş buşuna masraf...

    YanıtlaSil
  12. BATUHAN TAMAMDA NECATİ JÜBİLESİNİ YAPSIN ANTALYADA

    YanıtlaSil
  13. yaaa bu yorumları okuyorumda kimse yedek kulubeye bakmıyormu kimse yok macı çevirecek olcan iyi bi yedek olur arkadaşlar yapmayın keita alsakta yabancılardan kimi cıkaracak terım yabancılardan bi düşünün:)))))

    YanıtlaSil
  14. olcan gibi topçu mu var lan türkiyede siz harbiden futboldan anlamayan cahillersiniz gerizekalılar olcanı kaç kere izledinizde bundan bişey olmaz diyosunuz hakkaten malsınız ya

    YanıtlaSil
  15. keita yı da alın baskannnnn

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz