Arama Motoru

Özel Arama

5 Haziran 2011

Milan Baros son noktayı koydu ! Ayrılacak mı ?

14 Mayıs'ta yapılan seçimden rekor bir oy alarak başkan olarak çıkan Ünal Aysal, ilk icratını teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim'i oturtarak gerçekleştirmişti. Terim'in isteği doğrultusunda JohanElmander ve Selçuk İnan transfer eden Galatasarayyönetimi, bir yandan da takımdan gönderilecek olan oyuncuları belirlemeye başladı.

Kolombiyalı file bekçisi Zapata'nın sözleşmesini fesheden Galatasaray, Insua, Lucas Neill, Harry Kewellve Barış Özbek ile yollarını ayırmıştı. İkinci Terim dalgasına hangi oyuncuların takılacağı büyük bir merakla beklenirken; Çek yıldız Milan Baros'un da adının 'gönderilecekler' listesinde yer aldığı iddiaları son bir haftadır Türk spor basınında sıkça yer alıyordu.

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst konu hakkında yaptığı açıklamada, Fatih Terim'den bu yönde bir talep gelmediğini ve Baros'un takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını dile getirdi. Dürüst'ü destekleyici bir açıklama da Adnan Öztürk'ten geldi. Galatasaray'da hiçbir oyuncunun vazgeçilmez olmadığını ancak Milan Baros'un sarı-kırmızılı forma altında her zaman elinden gelenin en iyisini yaptığına inandıklarını belirten Öztürk, "Baros'un Galatasaray ile olan sözleşmesi sürüyor ve bize ulaşan resmi birteklif de yok" dedi.

Türkiye'de Milan Baros'un Galatasaray'dan ayrılacağı haberleri ayykuya çıkarken; Çek yıldız da konu hakkında düşüncelerini açıkladı. Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini dile getiren Baros, Çekbasınına yaptığı açıklamada kendisine yöneltilen transfer haberleri hakkında, "Bu tarz haberler spekülasyon" demekle yetinirken; Galatasaray ile olan sözleşmesinin sürdüğünü ve İstanbul'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz