Arama Motoru

Özel Arama

6 Eylül 2010

Devamı gelsin!

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası 2. Tur maçında A Milli Basketbol Takımımız ile Fransa karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi Milli Takımımız 95-77 skorla kazanmayı başardı ve çeyrek finale yükselen taraf oldu. Ayrıca gurpta 5'te 5 yapan Milli Takımımız bu maçı da kazanarak galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

Fransa karşısında rahat bir galibiyet alan A Milli Basketbol Takımımız, çeyrek finalde Slovenya'nın rakibi oldu.A Milli Basketbol Takımımız, Slovenya ile 8 Eylül tarihinde karşı karşıya gelecek ve kazanan takım adını yarı finale yazdıracak.



HER ŞEYE RAĞMEN FAVORİ BİZDİK!

İstanbul'daki finaller keyifli maçlarla başlamış ancak Slovenya'nın ezerek Avustralya'yı saf dışı bırakıp muhtemel rakibimiz olmasıyla, erkenden başlayan Sinan Erdem mesaimiz biraz sıkıcı başlamıştı. Neyse ki yavaş yavaş salonun dolması, oyuncuların teker teker sahada gözükmeleri heyecanımızı arttırmaya başlamıştı.

Fransa ile Yeni Zelanda çok farklı takımlardı. Ancak ne olursa olsun taviz vermeyeceğimiz tek şey savunmaydı. 12 oyuncumuz da zaten bunun için beyinleri yıkanmış bir şekile Ankara'da boy göstermişlerdi.

Fransa'da Nando de Colo'nun hasta olduğu söylentileri, genç skorerin sahada yer almasıyla fos çıkmıştı. Gerçekten de onsuz bir Fransa'yı yenmek çok daha kolay olabilirdi ama yine de favori bizdik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz