Arama Motoru

Özel Arama

16 Ocak 2011

Başbakan protestolar hakkında ne dedi ?


Türk Telekom Arena'da dün gece protestolara maruz kalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.


Türk Telekom Arena Stadı'nın açılış töreninde protestolara maruz kalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk açıklamalarını yaptı.

Sinan Erdem Spor Kompleksi'nde konuşan Başbakan, protestoları da kapsayan bir açıklama yaptı.

Başbakan Erdoğan, "Türk Telekom Arena'yı Galatasaray'ın kullanması için henüz anlaşma yapılmadı; ama yapılacak. Türk Telekom Arena'ya yapılan 600 trilyonun karşılığı bu olmamalıydı. TT Arena'nın yapımında Galatasaray'ın 1 kuruşu yoktur. Yapılan protestolar Galatasaray camiasına mal edilemez." dedi.

14 yorum:

  1. arkadaş bu nasıl işdir en işlek yer olan sami yeni aldılar dün akşam toki başkanı bugün erdoğan konuşuyo nasıl gs nin bi kuruşu yok

    YanıtlaSil
  2. 400 milyon dolarlık arsayı bıraktık,13o milyon dolarlık stada geldik.Hükümet yandaşları kazandı bu iştende herzamanki gibi..sen olmasan recep tayyip bu stad yine yapılacaktı ! Dünyanın neresinde stad açılışında parti propogandası yapılıyorrBırakın allah aşkına bu işlerii hiç kimse GALATASARAY'dan büyük değildir !!!!!!!

    YanıtlaSil
  3. sizin sülalenizi sikeyim akp liler.. o. çocuğu başbakan.. siktirin gidin staddan ve ülkeden !!

    YanıtlaSil
  4. Stadı neden şimdi bitirdin sözde başbakan!!!!! ALI SAMI YEN BIZIM SEYRANTEPE SIZIN OLSUN:@

    YanıtlaSil
  5. amınızakoyim sizin bizi ali samiyenden ettiler tarihimizden ettiler şimdide götlük yapıyolar zaten başbakan fanerli değilmi tahmin etmemiz lazımdı böyle götlük yapıcanı amını siktiklerim orospu çocuklarıı

    YanıtlaSil
  6. Stad açılışında bir ülke başbakanı niye siyasi şov yaparki ? seçim korkusumudur? bilinmez.. başka bir partiden biri başbakan olsa bu stad yine yapılacaktı.. 400 milyon dolarlık arsayı devlete verdik ses çıkarmadık ama 130 milyon dolar değerindeki stadı başbakan yaptı ! Herkes Recep Bey yaptı diyor. GALATASARAY'ın stadı açılışında GALATASARAYLI'lığın önüne başbakan ve toki sayesinde Akp geçmeye çalıştı..Şimdi diyceksiniz ki yeri miydi ?Evet tamda yeriydi.Parti propagandası yapılıyorsa, protesto da yapılır. Demokrasi de bu yok mudur ?

    Arenadaki duyarlı taraftarlara teşekürü borç bilirim..Sayenizde siyasi şov devam etmedi ve başbakan stadtan ayrıldı..



    ultrAslanın açıklaması ilginçti.Adnan Polat'ın paralı taraftarları ! Artık bırakın şu başkana yaptığınız yalakalığı..Taraftardan kendizi soğutmayın..Belki de yeni bir taraftar grubu oluşmasının zamanı geldi..Yeni stad yeni taraftar gurubu.Güzelde olur aslında.. ve unutulmamalıdır ki hiç kimse GALATASARAY'ımızdan büyük değildir..

    GALATASARAY TÜRKİYE'DİR!





    Bir GALATASARAY taraftarı

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar yorumlarınız çok güzel statyum açılışında siyasi sov yapılırsa böle olur bu akp heryerde gösteriyo görgüsüzlüklerini sonrada tutup gs klubunun bir kurusu yoktur diyo sikerim böle stadı alisamiyene dönelim amk. eğer tayyip cenabeti yaptıysa bu stadı bu statdan hayır gelmez.

    YanıtlaSil
  8. Her zamanki gibi bunu da kendine mal etti Başbakan...

    Taraftar en iyisini yaptı. Protesto edenleri kutluyorum.
    2. kez Islıklıyor bu taraftar Adnan Polat değil dese de hepsi de GALATASARAY TARAFTARI!!!

    YanıtlaSil
  9. adnan polat efendi sen ne kadar aciz bir başkansın.iki lafından biri sayın başbakan.. bırak bu yalakalığı kardeşim. artık herkesin gördüğünü gör sende galatasaray başkanı olacak o kapasite yok. sana çok büyük geliyor üzerine giydiğin o gömlek. kimse galatasaray taraftarını fişleyemez.siz kimsiniz haddinizi bilin bir an önce istifa edin artık...

    YanıtlaSil
  10. yorum yapan kardeşlerıme katılıyorum bu adi şerefsiz yonetım başta adnna polat olmak uzere sıktr olup gıtsınler galatasaray gercek tarftarınındr bunu kımse aklından cıkarmasın yalakların deıl bes kurus para gecmemiş a.g oglu fb stadın bulundugu artazıyı hıbe ettın ya got fb kulubune a.g oglu

    YanıtlaSil
  11. zorunamı gitti amına kodumun başbakanı

    YanıtlaSil
  12. Başbakana bak ya çocuk gibi küsüyor,noldu demokrasinin en büyük savunucusu olduğunu iddia ederken,herkesin demokratik hakkı olan eleştiriyi duyunca neden arkana bakmadan kaçıyorsun?
    Tamam bu stadta emeğin olabilir,ben inanmıyorum ama herkesten fazlada emeğin olabilir,ama kimse seni siyasi görüşün için değil,her fırsatta stadı kendine mal ettiğin için ıslıkladı.Akıllı olda ıslıktan kaçacağına acaba beni niye ıslıklıyorlar acaba diye sorgula.Siyasi görüşüne gelince zaten ülkenin hali ortada,millet aç bakanlar tok ama herkes yaptığını bir gün öder.İlk tokadıda stadtaki aslanların atması daha güzel oldu,belki kendini sorgularsın dicem ama nerdeee?

    YanıtlaSil
  13. LAN AMINA KODUKLARIM ADAM O KADAR YARDIM EDIYOR KARSILIGI BUMU TOKATLARIM SIZI BAK

    YanıtlaSil
  14. helal sana başbakan al şu stadı ellerinden de görsün bu prostestoyu yapan o çocukları bi GALATASARAYLI olarak yazıyorum...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz