Arama Motoru

Özel Arama

5 Mart 2012

Transferde iki yeni iddaa !

Rakiplerine büyük fark atarak ligde yoluna doludizgin devam eden G.Saray'da, sözleşmeleri uzatılmayan futbolculara talip çıktı. Birçok Avrupa kulübü, mayıs ayında sözleşmeleri sona erecek olanSabri Sarıoğlu ve Servet Çetin için nabız yoklamaya başladı. 

Fatih Terim'in gelişiyle birlikte tribün ile yedek kulübesi arasında mekik dokuyan Servet'e en ciddi teklifYunanistan'dan geldi. Tecrübeli savunma oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen AEK Kulübü, Servet'in menajeriyle temasa geçerek, sezon sonu için teklifini yaptı.

SABRİ, UMUT'UN YANINA MI?

Başta Bursaspor olmak üzere birçok Anadolu kulübünden teklif alan Servet'in, Yunanistan'da oynamayasıcak baktığı ileri sürüldü. Sarı-kırmızılılarda sözleşmesi biten bir diğer oyuncu Sabri Sarıoğlu'na ise Umut Bulut'un da formasını giydiği Fransız temsilcisi Toulouse talip oldu. Yönetimin kendisiyle yeni sözleşmeimzalamasını bekleyen Sabri'nin, bu teklife henüz olumlu bir cevap vermediği ifade edilirken, sarı-kırmızılı formayı 9 yıl aralıksız taşıyan oyuncunun önümüzdeki günlerde bu konuyu Fatih Terim'le görüşeceği bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz