Arama Motoru

Özel Arama

6 Mart 2012

G.Saraylılar'ı kızdıracak açıklama


Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçında sarı kart görüp cezalı duruma düşen ve Galatasaray derbisinde oynamayı riske etmeyen kaptan Alex, Cristian ve Serdar Kesimal konusundaki tartışmalar sürüyor.
Sarı kırmızılı taraftarların bir kısmı bu durumun bilinçli kart görme olduğunu belirtip, Futbol Federasyonu'nu buna sessiz kaldığı için eleştirirken, bir kısmı da bu sene talimatnameye eklenen 'Bilinçli Kart Görme' maddesinin gereksiz olduğunu savunuyorlar.
Bilerek sarı kart gördüğü ileri sürülen futbolculardan Serdar Kesimal ise, dün sosyal medyada üzerinden mesaj gönderdi.
Serdar twitter hesabından, "Korkunun ecele faydası yok. Derbi maçında tam kadroyuz" yazarak ezeli rakiplerine meydan okudu.

9 yorum:

  1. GE-Lİ-YO-RUZ karıköylüler bekleyin ..!!

    YanıtlaSil
  2. ulan orospu çocugu serdar kesinmal biz yarım kadromuyuz şerefsiz amınıza koymaya gelicez.

    YanıtlaSil
  3. Adam olmuş konuşuyorlar FENERLİLER !

    YanıtlaSil
  4. kadı koyo mezar etmeye gelıyoz hıç merak etmeyın tt arenada da tam kadroydunuz ne oldu 3 tane yedınız bu seferde aynısı olocak hıç merak etmeyın

    YanıtlaSil
  5. Ulan önce kıçınızı toplayın be ibneler.. bu kadar yavşak olayın. dün akşam hepiniz televizyonun karşısında öyyle bekledinz ki acaba mı bu sefer mi diye. heyecan yaptınız tansiyonlarınız fırladı ama aldınız cevabınızı. insallah kadıköyde de bu tarifeyi uygularız da artık konuşmaya hiç yeriniz kalmaz. götverenler.

    YanıtlaSil
  6. bekle geliyoruz sahanın ortasına bayrağı dikmeye 6-0 ın öcünü almaya geliyoruz kanaryayı ateş te pişirmeye geliyoruz(mrt gl)

    YanıtlaSil
  7. Bide konusan kisiye baksaniza serdar kesiMAL.futbolla alakasi olmayan bir MAL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşlar böyle salakların seviyesine inmeyin

      Sil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz