Arama Motoru

Özel Arama

14 Ocak 2012

Galatasaray 5-1 Karabükspor

Galatasaray , evinde oynadığı Karabükspor maçını ; Elmander(2) , Baros,Engin ve Melo(p) nun golleriyle 5-1 mağlup etti ..

1.Yarı
Maç öncesinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Milli Takımımızın ve Fenerbahçe’nin unutulmaz oyuncularından Lefter Küçükandonyadis ve Kayak Milli Takımı sporcusu Aslı Nemutlu için saygı duruşunda bulunuldu...

1' 
Maça KDÇ Karabükspor başladı.
1' Selçuk Semih'e pasını vermek isterken Cernat araya girdi Muslera ile kaşı karşıya kaldı vuruşunda Muslera son anda topu saha içine çeldi.
2' GOOOOOLLLLL!!!!! MILAN BAROS.... Melo'nun pasında Elmander sol kanatta topla buluştu ceza sahasına ortasında kale önünde Baros topal buluştu vuruşunda top ağlarla buluştu. 1 - 0     
5' Emre'nin ara pasında Baros savunmanın arkasında topa hareketlendi ama Orkun zamanında çıkarak topun sahibi oldu.
8' KDÇ Karabükspor'da Mabiala sarı kart gördü.
10' Hakan Balta sol kanattan pasını verdi, Emre Çolak gelişine kaleye aşırttırma vurdu ama son anda Orkun topu saha içine çeldi.
12' Selçuk orta alandan uzun oynadı, savunma topu kafayla uzaklaştırmak isterken top ceza sahası dışında Baros'un önünde kaldı, Baros önünü boşalttı vuruşunda top Orkun'da kaldı.
15' Cernat sol çizgide topla buluştu bekletmeden ceza sahasına ortasında Erkan yükseldi ama topa dokunamayınca top ters kanada açıldı.
18' Erkan'ın ara pasında Cernat savunmanın arkasına sarktı ama Servet ve Semih önünü kapattı vuruşunda top Semih den geri döndü sonrasında Erkan'ın vuruşunda top tekrar Semih'e çarparak kornere çıktı.
21' Erkan sağ kanattan serbest vuruşu kullandı, ceza sahasına ortasında Muslera kalesinden çıkarak topun sahibi oldu.
25' Shelton orta alanda topun sahibi oldu sonrasında hızla atağa çıktı ceza sahası sol çaprazından vuruşunda top direkten döndü sonrasında Cernat'ın vuruşunda Muslera son anda topu ayakları ile çıkararak mutlak bir golü önledi.
26' Muslera bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.
27' Muslera'nın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.
30' Shelton sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Semih topa müdahale ederek topu taca gönderdi.
36' Erkan'ın ara pasında Kağan savunmanın arkasında topla buluştu ama daha öncesinde yardımcı hakemin bayrağı havada ofsayt...
39' Selçuk orta alandan uzun oynadı Baros savunmanın arkasına sarktı ama savunmada Mabiala son anda topa müdahale ederek topu uzaklaştırdı.
40' Ujfalusi sağ kanattan ortasını yaptı Elmander ceza sahası dışında topun gelişine plasesini vurdu ama Orkun son anda topu kornere gönderdi.
41' GOOOOOLLLLL!!!!! JOHAN ELMANDER..... Selçuk sol kanattan korneri kullandı, ceza sahasına ortasında Elmander kale önünde plasesini vurdu ve top ağlarla buluştu. 2 - 0      
44' Maçın 4. hakemi 2 dakikalık kayıp zaman işareti verdi...
45' KDÇ Karabükspor'da Mabiala ikinci sarı karttan kırmızı gördü.
45'+1 Selçuk sağ kanattan serbest vuruşu kullandı pasında Kazım ceza sahası dışında topla buluştu geriye bıraktığı toapa Emre'nin sert şutunda top auta çıktı.
45'+2 İlk yarı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2. Yarı
46' İkinci yarıya Galatasaray başladı.
47' PENALTI.....
47' Elmander ceza sahasına girer girmez Hamza tarafında düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. 
48' GOOOOOLLLLL!!!!! FELIPE MELO.... Melo'nun penaltı vuruşu sonrasında top ağlarla buluştu.. 3 - 0  
51' Baros'un pasında Emre ceza sahası dışı sağ çaprazında sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.
53' Elmader'in pasında Kazım ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluştu sert şutunda top yan ağlarda kaldı.
54' Galatasaray'da Kazım sarı kart gördü.
55' KDÇ Karabükspor'da oyuncu değişikliği. Cernat yerine Anıl ve Kağan yerine de Mehmet Çakır oyuna girdi.
57' Mehmet sağ kanattan ceza sahası içerisine yerden ortasını yaptı ama Muslera zamanında kalesini terk ederek topun sahibi oldu.
60' Shelton topla beraber hızla ceza sahası içine girdi Muslera ile karşı karşıya kaldı ama Muslera zamanında müdahale ederek topu kazandı.
61' Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Servet Çetin yerine Sabri Sarıoğlu ve Kazım Kazım yerine de Engin Baytar oyuna girdi.
62' Emre Çolak ceza sahası dışından çok sert vurdu ama Orkun son anda topu kornere çeldi.
65' Erkan sol kanattan ceza sahası içerisinde arka direğe ortasında Mustafa Sarp'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 3 - 1   
68' GOOOOOLLLLL!!!!! JOHAN ELMANDER..... Elmander'in pasında Baros ceza sahası sağ çaprazında topla buluştu sonrasında penaltı noktasına çıkardığı topa Elmander'in vuruşunda top ağlarla buluştu. 4 - 1    
72' Sabri'nin pasında Elmander topla buluştu sonrasında ara pasında Engin ceza sahasında Orkun ile karşı karşıya kaldı ama savunmada Anıl zamanında Engin'in önünü kaparak şut şansı tanımadı.
73' Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Emre Çolak yerine Sercan Yıldırım oyuna girdi.
76' Hakan Balta sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
88' Engin Baytar , verkaçlar sonucu golü buldu .. 

2 yorum:

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz