Arama Motoru

Özel Arama

24 Aralık 2011

Olcan için son karar...

Galatasaray'da yerli transfer için girişimler devam ederken teknik direktör Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alan Gaziantepspor'un başarılı orta saha oyuncusu Olcan Adın hakkında alınacak karar sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırmaya başladı.

Bursaspor maçının ardından transferi ile ilgili açıklamalarda bulunacağını kaydeden ancak bu konuda bir demeç vermeyen Olcan için Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın kararı bekleniyor.

Olcan için takas teklifinin yanısıra bir miktar para önermeye hazırlanan Galatasaray'da Terim'in, Aydın Yılmaz ve Serkan Kurtuluş'u gözden çıkardığı kulislerde konuşulmaya başlandı. Ara transferi 2 ya da 3 isimle kapatmak isteyen sarı-kırmızılı ekibin diğer transfer seçenekleri arasında da Manisaspor'dan Yiğit Gökoğlan bulunuyor.

Kısa bir süre önce açıklamada bulunan Gaziantepspor'un teknik direktörü Abdullah Ercan da Olcan'ı kaybetmek istemediğini ancak gelebilecek tekliflere hazırlıklı olduklarının altını çizdi.

İlk devresi tamamlanan Spor Toto Süper Lig'de 13 maçta sahne alan 26 yaşındaki oyuncu 4 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 

1 yorum:

  1. şu adamı alında hem süper oyuncumuz olsun hemde fenerbahçeyi çatlatalım...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz