Arama Motoru

Özel Arama

26 Eylül 2011

Maça Doğru : Galatasaray-Eskişehirspor

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Galatasaraysahasında Eskişehirspor ile karşılaşıyor. Türk Telekom Arena'da saat 20:00'de başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Lig TV'dencanlı yayınlanacak bu zorlu mücadeleyi, Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden de takip edebilirsiniz.



Karabükspor karşısında oyuna girer girmez penaltı yaptıran Milan Baros'unEskişehirspor ile oynanacak maçta ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyordu. Ancak Sarı-Kırmızılı ekibin dün akşam yaptığı son çalışmanın ardından Çek oyuncunun maça yine yedek kulübesinde başlayacağı, Engin Baytar'ın ise ilk 11"de sahaya çıkacağı belirtildi. Çift forvet oynamayı planlayan Terim'in bu kararından vazgeçtiği maçta Elmander'i tek forvet olarak sahaya süreceği bildirildi.

MAÇIN İDDAA YORUMUNU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


Ligdeki ilk 3 maçında 7 puan toplayan Eskişehirspor, Arena'ya tek eksikle geliyor. Kırmızı-Siyahlılar'da eski Galatasaraylı Volkan Yaman dışında sakat ya da cezalı yok. Konuk ekipte Senegalli Kamara ise sarı kart sınırında bulunuyor. Eski takımına karşı sahaya çıkacak olan Michael Skibbe'nin,Gençlerbirliği maçındaki kadrodan tek bir değişiklik yaparak, Tello'yu kenara alıp Erkan Zengin'i ilk 11'de görevlendirmesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Aykut
Eboue
Gökhan
Ujfalusi
Hakan
Kazım
Selçuk
Melo
Engin
Riera
Elmander

ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa 
Sezgin
Koray
Diego
Dede
Pele
Kamara
Alper
Burhan
Erkan
Mehmet Yıldız

STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 20:00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV & http://p2pworld.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz