Arama Motoru

Özel Arama

30 Ağustos 2011

Zenit, Baros için çıldırıyor!

Zenit'in Milan Baros aşkı bitmek tükenmek bilmiyor. Kısa bir süre önceMilan Baros'un transferi içinGalatasaray ile bir görüşme yapan ve 6 milyon avroluk bonservis bedeli teklif eden Zenit, sarı-kırmızılı yönetimden olumsuz yanıt almıştı.

Galatasaray'ın 'satmıyoruz' açıklamasının ardından 'bekle ve gör' politikasını uygulamaya başlayan Zenit, sarı-kırmızılı kulübün transfer hamleleri karşısındayeniden hareke geçmeyi planlıyordu. Galatasaray'ın transfer operasyonlarında ağır kalmasının ardından yenideen harekete geçen ZenitBaros için yeni bir teklif hazırladı.

Zenit teknik direktörü Luciano Spalletti'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Çek yıldız için 7.5 milyon avroyu gözd yöen çıkartan Zenit, bu hafta içerisinde sarı-kırmızılı yönetim ile bir kez daha masaya oturacak.

Galatasaray yönetimi Milan Baros'un satışına sıcak bakarken; teknik direktör Fatih Terim, Baros'un satılmasını istemiyor. Zenit'in ilk teklifi karşısında yönetime 'Baros'u satmayın' şeklinde bir talimat veren Terim'in Rus kulübünün ikinci teklifi karşısında nasıl bir politika izleyeceği büyük bir merak konusu olmaya başladı.

Teknik direktör Fatih Terim, Slovenya kampının ardından yaptığı açıklamada olası bir forvet transferinin gerçekleşmemesi durumunda yola Johan Elmander ve Milan Baros ile devam edeceklerini, iki futbolcuya da çok güvendiğini dile getirmişti.

1 yorum:

  1. Baros'u göndermeleri için ilk olarak onun kaletisinde adam alınmalı

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz