Arama Motoru

Özel Arama

19 Ağustos 2011

Orduspor Baskanı : 'Stancu yeni yıldızımız olacak'

"STANCU YENİ YILDIZIMIZ OLACAK"

Galatasaray'ın geçen sene ikinci yarıdaki takımı zaten çok kötüydü ve o takımda kendini göstermesi beklenemezdi. Stancu'nun, Orduspor ve diğer Anadolu takımlarında çok başarılı olacağını düşünüyorum. Stancu'nun, bize transferinin gerçekleşmesi durumunda bu sezon 20 gol civarında gol atacağını düşünüyorum. Eğer biz satın alma opsiyonu ile almazsak,Galatasaray o zaman parasını çıkarabilir. Galatasaray'a böyle bir katkımız olabilir. Stancu'yu istiyoruz ve burada çok başarılı olacağına inanıyoruz. 

Biz yalnızca son vuruşu olan bir forvet değil, 40-50 metrede oynayabilecek bir forvet arıyoruz. Alacağımız forvet, rakip stoperi yarı sahasından çıkarmayacak. Baskı altında kaldığımız zaman hızlı adamlarımızla etkili olacağız. Futbolda hız çok önemli. Bu sene farkımız hız ile olacak. 

Forvetimizi de aldıktan sonra transferi kapatacağız. Stancu transferinin her an gerçekleşmesini bekliyoruz. Stancu'yu alacağız ve onu yeni yıldızımız yapacağız. Stancu transferine bitti gözüyle bakıyoruz ama çok büyük bir aksilik olup bu transfer gerçekleşmese de B, C, D planlarımız mevcut."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz