Arama Motoru

Özel Arama

1 Ağustos 2011

Arshavin'in menajerine Galatasaray sorulunca ...

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Andrey Arshavin’i yakından tanıyan isimler Rus futbolcunun Galatasaray’a gelebileceğini söylüyorlar; ancak menajeri Dennis Lachster, konuyla ilgili yorum yapmak istemedi. 
MENAJERİ LACHSTER: “YORUM YOK!”


İsrailli menajer; Radyospor’dan Özgür Sancar’ın “Galatasaray, Arshavin için sizinle temasa geçti mi? Rus basını futbolcuyla birlikte İstanbul’a geleceğinizi yazıyor” sorusuna, “Yorum yok” demekle yetindi. Lachster, bu konuda açıklama yapamayacağını söyledi. 
RUS BASINININ İSTANBUL İDDİASI
Rusya’da yaşayan ve Arshavin’i en iyi tanıyan isimlerden olan futbolcu menajeri Malik Arkinov ise Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, “Rus basını çoğunlukla Arshavin’le ilgili haberlerini Türk basınına dayandırarak veriyor. Ama onların en önemli iddiası Arshavin’in yakında menajeri ile birlikte Türkiye’ye geleceği yönünde” dedi. 
Kişisel anlamda Arshavin’in Galatasaray’a gelebileceğini düşündüğünü ifade eden Arkinov , “Zenit St. Peterburg, eski takımı, Arshavin’li ilgileniyor. Ancak ben kişisel olarak Arshavin’in Zenit’e döneceğine inanmıyorum. Zenit’te aynı pozisyonda Portekizli futbolcu Dani var. Para bence bu transferde en önemli etken. Galatasaray büyük takım, yeni başkan, Fatih Terim tekrar takımın başına geldi. Bu nedenle ben Arshavin’in Galatasaray’a gelebileceğini düşünüyorum” diye konuştu.
FATİH TERİM BÜYÜK ETKEN
Arshavin’in geçen sezon performansının iyi olmadığını, Milli Takım’da da istediği performansı sahaya yansıtamadığını belirten Malik Arkinov, “Arshavin değişik bir futbolcu. Bir maçta 90 dakika gözükmez. Ancak son 10 dakika da iki gol atabilir, attırabilir. Çok çabuk ve topu hakimiyeti mükemmel. Daha da önemlisi Türkiye Ligi’nde hiç zorlanmadan oynar. Fatih Terim çok büyük bir teknik adam, bana göre Arshavin Galatasaray’a gelebilir” dedi.

2 yorum:

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz