Arama Motoru

Özel Arama

21 Ağustos 2011

"Almanya'dan koptu geliyor"

Almanya Milli Takımı’ndaki başarılarıyla tanınan Podolsk için 10.5 milyon Euro teklif edecek olan sarı kırmızılılar, Köln’e, “Satmayı kabul ederseniz, bu paranın büyük bölümünü peşin ödeyeceğiz” diyecek.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; transferde kadrosunu Selçuk İnan,Felipe Melo, Johan Elmander, Emmanuel Eboue gibi yıldızlarla güçlendirenGalatasaray, bir büyük bomba daha patlatmak üzere... Sarı kırmızılılar, Köln’ün dünyaca ünlü forvet oyuncusu Lukas Podolski ile söz kesti. Şimdi sıra Köln’de... Alman kulübüyle de anlaşma sağlanırsa, futbolseverlerin özellikle Alman Milli Takımı’ndaki başarılarıyla tanıdığı Podolski, G.Saray’da forma giyecek.

FORLAN ISRARI

Fatih Terim’in, Atletico Madrid’e giden Arda Turan’ın yerine oynatmayı düşündüğü Podolski’yi yıllık 3.5 milyon Euro’ya ikna eden sarı kırmızılılar, kulübüne ise 10.5 milyon Euro teklif edecek. Bu rakamın, Köln’ün 2 yıl önce yıldız oyuncu için Bayern Münih’e ödediği para miktarı olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılılar, takımın tek yıldız ismi olduğu için satmaya sıcak bakmayan Kölnyöneticilerini, 10.5 milyon Euro’nun büyük bölümünü peşin ödeyerek razı etmeyi planlıyor. G.Saray, diğer taraftan yıllık 5.5 milyon Euro net ücretönerdiği Atletico Madrid’in golcüsü Forlan’dan haber bekliyor.

3 yorum:

  1. podolski iyi adam ama 10.5 fazla.. 8 m euroya bağlarız.. Yıllık 3.5 fazla.. 3 m yeterlidir.. Forlan'a da 5.5 m fazla.. 4.5 m euro yeterlidir.. Podolskinin alınmasını daha çok isterim

    YanıtlaSil
  2. Podolski adam sol kanat ileri uç,yardımcı forvet ve forvet oynuya biliyo.Kaliteli ve iyi futbolcu.Galatasaray için yazılan forvetlerin en iyisi .Hem de 26 yasında futbol için en ideal yaşş.

    YanıtlaSil
  3. para hıc onemlı deıl aysal para sıkıntı olmadıgını gosterdı herkeze podolskının yerı ayrı forlan ayrı 2sıde geldıgınde takım tam anlamıyla oturmus olur

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz