Arama Motoru

Özel Arama

14 Haziran 2011

Reyes'in menajeri konuştu:''neden olmasın?''


Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğundan bahsedilen Jose Antonio Reyes bonservis ücretinin 10 milyon eurodan fazla olduğu öğrenildi. Fakat, Galatasaray'ın bu transferde elini güçlendiren etken başarılı futbolcunun aldığı ücretin arttırılmasını istemesi...
 


YILDA 15. MİLYON EURO KAZANIYOR Diario AS Gazetesi'nin Atletico Madrid yazarlarından Dani Hidalgo,Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada tecrübeli futbolcunun Atletico'dan yılda 1.5 milyon euro kazandığını, ikna olması açısından en az 2 million euroluk bir teklifin sunulması gerektiğini söyledi.

 
GALATASARAY'IN REYES İÇİN 16 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARMASI GEREKİYOR Reyes'in geçen sezon takımın en başarılı ismi olduğuna dikkat çeken Hidalgo, "Reyes, Atletico Madrid için çok önemli. Çok sevilen bir futbolcu, bana göre kulüp onun gidişine bir şartla izin verebilir. 16 milyon euro bonservis ücreti... dolayısıyla Galatasaray, Reyes'i transfer etmek için fazla miktarda bir parayı gözden çıkarmalı. Bana göre Arda - Reyes takası yönündeki formül de gerçekçi gözükmüyor. Arda Turan, şu an için Atletico'nun birinci önceliği değil" dedi.
 

MENAJERİ ERAYABAKAN, "İSTANBUL NEDEN OLMASIN?"Jose Antonio Reyes’in Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Aytekin Erayabakan, ise başarılı orta saha oyuncusunun bonservisinin 10 ile 15 milyon euro arasında değiştiğini doğrulayarak,  Galatasaray'ın sadece bugün değil uzun zamanlı olarak da Reyes'le ilgilendiğini söyledi. “Reyes’e sadece Türkiye’den değil, pek ülkeden pek çok takım talip. Guti, Simao, Quaresma gibi isimlerin Türkiye’ye gelmesi doğal olarak Reyes’in Türkiye’ye bakış açısını da pozitif etkiledi. Reyes, özellikle Simao’yla görüşüyor. Bu bir etken olabilir. Bu gayet normal. İstanbul neden olmasın. Fakat şu anda atılmış somut bir adım yok" diye konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz