Arama Motoru

Özel Arama

3 Haziran 2011

Oktay Mahmuti: “Herkes Kadar İddiamız Var”

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmuti, takımımızın bugün Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaptığı antrenman öncesinde Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Banvit maçının ardından kendisine yöneltilen bir soruya verdiği cevaba ilişkin görüşlerini bildiren Oktay Mahmuti, “Geçtiğimiz günlerde, ‘Buraya gelmeyi bekliyor muydunuz’ diye bir soru soruldu bana. Biz bir beklenti içinde değildik. Ama hiçbir zaman bunu bir hedef olarak kendimizden uzak tutmadık. Bir yıl önceki Galatasaray’dan iyi olmaya çalıştık. Rekabetçi yapımızın bizim kimliğimizle özdeşleşen bir özellik olmasını istedik. Ve buralara geldik” diye konuştu.

Başarılı antrenör, final serisiyle ilgili olarak ise, “Finale çıktıktan sonra, adı üstünde final, bizim de herkes kadar iddiamız var. Yarın bu seriye başlıyoruz. Çok fazla da söylenecek bir şey yok aslında. Bugüne kadar nasıl çalıştıysak, aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

İki takımın birbirlerini iyi tanıdıklarını belirten Mahmuti, “Takımlar birbirlerini çok iyi tanıyor. O yüzden kilit bir nokta söylemek kolay değil. Daha arzulu, istekli olan, o gün daha iyi ve belki biraz şanslı olan taraf öne çıkabilir. Deplasmanda maç kazanmak avantaj. Ama onunla da bitmiyor. İç sahada da kazanmak gerekiyor. Uzun bir seri. Ve serideki her maçın kendi içinde bir hikâyesi olacak” dedi.

Galatasaray Cafe Crown ve Fenerbahçe Ülker arasındaki final serisinin birinci maçı, 4 Haziran Cumartesi, saat 19.00’da, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz