Arama Motoru

Özel Arama

18 Mayıs 2011

Engelsiz Aslanlar ile söyleşi ...


Almanya’da düzenlenen IWBF Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonası’nı 3.defa kazanan Galatasaray Tekerlekli Sandalye  Basketbol Takımı ve ultrAslan Genel Koordinatör Oğuz Altay Salı günü Marmara Üniversitesi’nde katıldığı panelde taraftarın sorularını yanıtladı.


Panele katılan Engelsiz Aslanlar öncelikle kazanılan son şampiyonluğun hikayesini anlattı
“Yıllardır bu işin gelişmesi için uğraşıyoruz, savaşıyoruz.Emeğimizin karşılığını da tüm engellere rağmen alıyoruz.Her zamanki gibi sporda olmayacak şeyler yaşıyoruz.Uluslar arası müsabakalarda elbette bazı engeller olur ama iş bazı sınırları aşınca bizi yıpratıyor.En son maçımızda maça yarım saat kala başımıza bir olay geldi ve maçtan önce hepimizin sinirleri çok bozuldu.Oyuncularımız ciddi anlamda taciz edildi.Tarafsız bir ortam yoktu.Ben oyuncularıma hep söylediğim gibi “ister kazanın ister kaybedin yanınızdayım” dedim.Biz bu turnuvayı çok zor koşullarda kazandık.Sizler alıştığınızı söylüyorsunuz;ama bizim rehavete kapılmamamız lazım.”


Daha sonra panele katılan taraftarların sorularını yanıtlayan takım antrenörü Sedat İncesu turnuva boyunca yaşadıkları zorlukları anlattı ve ileride böyle bir organizasyonu Türkiye’de gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
Bazı oyuncular taraftara ilişkin yorumlar da yaptı
Taraftar gerçekten çok tutkulu.Bu tutkuları sayesinde sevgilerini kalbimizde hissedebiliyoruz.Maç içinde yorulduğumuz zaman bizim devam etmemizi sağlan şey işte bu güç.
Son olarak kazandıkları başarıların takım üzerindeki etkisini anlatan oyuncular bu başarıların onları daha da istekli yaptığını ve kupaları ellerinde tutmak için daha çok çalıştıklarını söyledi.
Oğuz Altay ise taraftara çeşitli mesajlar vererek takımın durumu ne olursa olsun desteğimizi sürdürmemiz gerektiğini söyledi.
Yönetim değişikliği hakkında ise “Başkan kim olursa olsun bizim tek beklentimiz iyi temsil edilmektir ve ultrAslan olarak yönetimimize sahip çıkarız” şeklinde konuştu.
Aynı zamanda ultrAslan’daki gelişmeler hakkında bilgiler de veren Oğuz Altay son olarak “Statlarımızdan içeri kim girerse girsin kafasını kaldırdığı zaman ultrAslan’ı görecektir.Onun için biz çok saygılı ve mesafeli davranmalıyız.” Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz