Arama Motoru

Özel Arama

29 Mayıs 2011

Elmander'den Fener'e taş

Dün Galeria’da eşi ve çocuğuyla gezen yeni Aslan önce taraftarın söylediğini anlamadı ve korumasına sordu. Ardından yanından uzakla-şan taraftara seslenip ‘gol sözü’ verdi G.SARAY’IN yeni golcüsü Johan Elmander, gelir gelmez başta G.Saraylı taraftarlar olmak üzere Türk halkının sevgisini kazanmayı başardı.. Önceki gün akşam saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’na inen İsveçli yıldız, kimseyi kırmamış, isteyen herkesle fotoğraf çektirip, etrafına gülücük saçmıştı..

DÜN de farklı değildi Elmander.. Geceyi geçirdiği Polat Hotel’den öğlen saatlerinde çıkan 30 yaşındaki oyuncu, eşi ve çocuğuyla birlikte önce Yeşilköy sahilinde dolaştı.. Elmander ailesi dahasonra Ataköy’deki Galeria Alışveriş Merkezi’ne gitti.. Burada da hiç kimseyi geri çevirmeyen Elmanderyine bol bol poz verip, imza dağıttı..

TÜRKÇE ÖĞRENDİ
BİR ara yanına gelen bir G.Saray taraftarı ise Elmander’e “F.Bahçe’ye gol atarsan kral olursun, taraftar seni çok sever” dedi ve uzaklaştı.. Kendisine ne söylendiğini anlamayan Elmander hemen birlikte dolaştığı korumaya dönüp “Ne dedi?” diye sordu. Kendisine söyleneni anlayan sempatik yıldız, taraftara seslendi ve önce baş parmağıyla ‘tamam’ işareti yaptı, daha sonra da “Yapacağım” diye bağırarak gol sözü verdi..

ALKENT’TE EV BAKTI
AYRICA korumasından Türkçe dersi de almayan başlayan Elmander, öğrendiği 5-6 Türkçe kelimeyi hemen kullanmaya da başladı.. Etrafındakilere günaydın, merhaba ve nasılsın demeden geçmeyen tecrübeli oyuncu dolaştıkları alışveriş merkezinden çıktıktan sonra Haramidere’deki Alkent 2000 Sitesi’ne gidip, eşiyle birlikte burada ev baktı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz