Arama Motoru

Özel Arama

7 Şubat 2011

Polat: Çifte standarda kim dur diyecek!


Beşiktaş yönetiminin, Merkez Hakem Kurulu'na yönelik sert açıklamalarının ardından, Galatasaray Başkanı Adnan Polat da hakemleri ve federasyonu hedef aldı.
Polat, Merkez Hakem Kurulu'na ve Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e ağır eleştiriler yöneltti.
Hakemlerle ilgili olumsuz herhangi bir açıklama yapmamasına rağmen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun kendisine 21 gün hak mahrumiyeti cezası vermesinin anti demokratik olduğunu savunan adnan Polat, tepkisini "Çifte standarda kim dur diyecek?" sözleriyle dile getirdi.
Adnan Polat ayrıca, Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'i aralarındaki konuşmaları medyaya servis etmekle suçladı. Başkan Polat, “Kendisiyle ne konuşsam, ertesi gün gazetelerde okuyorum. Tamam, gazete müdürleriyle arası iyi olabilir. Ama ikimizin arasında geçen konuşmaları nasıl olur da gazetelere servis yapar. Murat Yalçındağ da konuştu, ona da ceza versinler. Hatta tüm yönetime ceza versinler, ama seyircimize nasıl ceza verecekler" ifadelerini kullandı.
Galatasaray Başkanı hakem hatalarından da yakındı. Bundan dolayı sezon başından bu yana çok puan kaybettiklerini öne süren Polat, hakem hatalarından başka takımların da canının yandığını söyledi. Polat örnek olarak Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasındaki hakem hatalarını gösterdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz