Arama Motoru

Özel Arama

20 Şubat 2011

Galatasaray 1 - 0 Bucaspor


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da Bucaspor'u 1 - 0 mağlup etti. Takımımızın golü 76. dakikada Emmanuel Culio'dan geldi.

Bu sonuçla Galatasaray ligdeki puanını 32'ye çıkarttı. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 26 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak.

Galatasaray'da cezalı olan Ayhan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Kewell, Hakan, Arda vePino maçta forma giymediler.

Gheorghe Hagi, Milan Baros'a ilk 11'de yer verirken, bu futbolcu ligde 17 Ekim 2010 tarihinde oynanan ve 2 gol atıp sakatlandığı Ankaragücü maçının ardından ilk kez bir karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı. Bir diğer oyuncumuz Çağlar Birinci ise Konyaspor ile 19 Aralık'ta oynanan lig maçının ardından ilk kez, iki ay sonra ligde ilk 11'de yer aldı.
Galatasaray'da bu sezon dördüncü sarı kartını Bucaspor karşısında gören Lucas Neill, cezalı duruma düştü. Neill, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecek.
Galatasaray, maçlarını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynamaya başladığından itibaren yaptığı üç iç saha lig maçını da kazanmasını bildi. Daha önce, iç sahada ise Sivasspor'u 1-0, Eskişehirspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray, Bucaspor'u da 1-0 mağlup etmeyi başardı.
Galatasaray'a ligin ikinci yarısında transfer edilen kaleci Zapata, ilk kez kalesini gole kapadı. Zapata, daha önce oynadığı iki lig, bir kupa maçında kalesinde 6 gol görmüştü.
Stadyum: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Tarih / Saat: 19.02.2011 / 19.00
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu; İsmail Şencan, Serdar Akçer Dördüncü Hakem: Yaşar Kemal Uğurlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz