Arama Motoru

Özel Arama

2 Şubat 2011

Elano:''Galatasaray'a Messi bile gelse harcanır.''


Ligin ilk yarısında Galatasaray'dan ayrılaran Elano Blumer çok özel açıklamalar yaptı.
Ligin ilk yarısında Galatasaray'dan ayrılarak Brezilya takımı Santos'a giden Elano Blumer, ülkesinde fırtına gibi esiyor.
Yeni takımı ile çıktığı 3 resmi maçta 5 gol atarak yıldızlaştı. Sambacı Sarı- Kırmızılı takımda geçinqrdiği 1.5 sene boyunca büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Elano özel açıklamalarda bulundu. İşte olay yaratacak sözler: 

Hagi'yi anlayamadım
Rijkaard gerçekten çok büyük bir futbol adamıydı. Ancak kendisiyle bir türlü tam olarak anlaşamadık. Ardından çalıştığım Hagi'nin futbol anlayışı ile ilgili pek bir fikrim yok. Çünkü anlayamadım. Galatasaray'da tek bir gerçek var. Bu da o takımın içindeki bazı isimlerin yıldız futbolcuları çekemediği.


Misi büyük bir yıldız
Galatasaray'a giderken orada oynamış vatandaşlarımla konuşmuştum. Lincoln ve Felipe bana bazı uyarılarda bulunmuştu ve dedikleri de çıktı. Bakın onlar da G.Saray'dan ayrılınca başarılı oldular. Lincoln, Palmeiras forması ile iyi işler yapıyor. Okuduğum kadarıyla şimdi de Misimoviç aynı kaderi paylaşıyor. Büyük bir yıldız ama kıymeti bilinmiyor.
G.Saray'da yıldız futbolcuları çekemeyenler olduğunu söyleyen Elano'nun en ilginç sözü ise "Oraya Messi bile gitse harcanır. Çünkü çok kötü bir yönetim politikası var" oldu.

11 yorum:

  1. Ne o elano sen kendini bozuk para sanıyorsan suç yönetimin mi :)

    YanıtlaSil
  2. adam haklı başkan adnan polat olduğu sürece böyle devam edicek

    YanıtlaSil
  3. adama helal olsun sözleri harfi harfine doğru hagi nin futbolculuğuna sözüm yok ama antrönör olarak çok tercübesiz yönetim desen ne yaptığını bilmiyorlar.. hagi misimoviç e yaptıkları da saçma adam futbol oynamak istiyorum diyor ama galiba geleceğimiz git gide kötüye gidiyor hayırlısı olsun

    YanıtlaSil
  4. sonuna kadar haklısın elano bu yönetimde teknik adamı da takımın başında olduğu sürece ilerleyemz sürekli gerileriz...

    YanıtlaSil
  5. Doğru sözlere ne hacet ! adam dobra dobra konuşmuş .. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler ya ! şimdi bizimkiler cıkar salak salak açıklama yaparlar artıq !

    YanıtlaSil
  6. İki kelimeyle ADAM HAKLI !

    YanıtlaSil
  7. Bu Haber asparagas arkadaşlar. Sizde gerçekmiş gibi yorum yazıyorsunuz

    YanıtlaSil
  8. Adam HakLı Beyler Dağılın

    YanıtlaSil
  9. doğru söze ne denir

    YanıtlaSil
  10. Ne oluyor ya sen oynamiyorsan bizim sucumuz mu

    YanıtlaSil
  11. adam haklı bile olsa dışarıya karşı bir bütün olup elano'ya karşı tavır takınmamız gerekir. adam böyle konuşunca sizce başka adamlar etkilenmeyecek mi bu konuşmalardan? biz ısrarla karşı çıkmalıyız

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz