Arama Motoru

Özel Arama

5 Ocak 2011

Yekta Kurtuluş ile görüşmeler sürüyor.

Ara transfer döneminde yapacakları en çok merak edilen takım konumunda bulunan Galatasaray'da hamleler devam ediyor. Kasımpaşaspor'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken ortasaha oyuncusu Yekta Kurtuluş ile ilgileniyor. Kasımpaşa'dan ayrılmayı düşünen başarılı ortasaha oyuncusu için Kasımpaşa ekibine teklif yapan takımımız aynı zamanda başarılı oyuncu ile görüşüyor.

Galatasaraylılığı ile bilinen 25 yaşındaki ortasaha oyuncusu geçtiğimiz sezon ve bu sezon gösterdiği performans ile bir çok kimsenin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ortasahada üç bölgede de forma giyebilen Yekta Kurtuluş, bu sezon takımında 18 maçta forma giydi. Süper Lig'de 17 maçta forma giyen başarılı ortasaha oyuncusu 2 gole adını yazdırırken, 1 golünde hazırlayıcısı oldu. Hollanda ile yapılan özel maçta ulusal takıma davet edilen başarılı ortasaha oyuncusu sağ ayağının yanı sıra sol ayağınıda kullanabilen ortasahada çok yönlü oyunculardan. Duran toplarda da son derece başarılı olan Yekta'nın en büyük artılarından birisi hırsı, mücadelesi ve istikrarı denilebilir. Son derece güçlü bir oyuncu olan Yekta Kurtuluş, bu sezon Kasımpaşa'da tüm maçlarda (ligde) ilk 11'de forma giydi. Sadece 3 maçta oyundan alınan 25 yaşındaki ortasaha oyuncusu milli forma altında da 8 dakika forma giyebildi.

Yerli oyuncunun piyasasında son derece makul bir fiyata transferi için girişimleri devam eden Yekta aynı zamanda sıkı bir Galatasaray taraftarı. Yekta'nın transferinde en kısa zamanda mutlu sona ulaşılması için çalışmalar sürüyor. Son derece doğru ve olumlu bir hamle olarak değerlendirebileceğimiz Yekta'nın transferi konusunda önümüzdeki günlerde net hamleler gelecektir. Transferde şuanda kesinlik yok fakat bir kaç gün içerisinde netleşeceğini (olumlu/olumsuz) temenni ediyoruz.

2 yorum:

  1. sizin alıcqnız futbolcunun ben

    YanıtlaSil
  2. yonetim ne yapıp edip yektayı almalı.artık galatasaraya takımına gonulden baglı hırslı futbolcular gerekli.bıktık bu ruhsuzlardan !

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz