Arama Motoru

Özel Arama

4 Ocak 2011

Teşekkürler Ali Turan.

Sezon başında takımımıza katılan Ali Turan'ın yeni takımı belli oldu. Antalyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli stopere yeni takımında başarılar diliyoruz. İyi veya kötü orası tartışılır bir konu ama Galatasaray'a gelmek için kaptanlığını yaptığı takıma rest çeken, 6 ay tek başına antreman yapan bir oyuncunun yeri farklı olmalıdır. Sağ bek olmamasına rağmen sağbekte ısrarla oynatılmaya çalışılan Ali Turan'a kızmak pek fazla doğru değil.

Yanlışların çokluğu, yaşanılan kabus gibi bir ilk yarıda tek tek suçlanacak birisi yok elbette.. Galatasaray'da 6 aylık macerası bitti. Antalyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Ali Turan'a yaptıkları için teşekkür etmek ve başarılar dilemek gerekiyor. Galatasaray'da çok başarılı olmasa da, geliş sürecinde adamlık dersi verdiğini unutmamak lazım. Yolun açık olsun Ali Turan.

4 yorum:

  1. Her ne kadar iğrenç bir futbolcu olsa da gelmeden önce bir çok kişinin yapmayacağını yaptı. Ah be Ali bir de yetenekli olsaymışsın...

    YanıtlaSil
  2. yönetim şerefsiz

    YanıtlaSil
  3. yazık oldu bu adamada colın kazım ın bıle alındıgı su takımda karakterlı oynculara ıhtıyacımız var..

    YanıtlaSil
  4. yetenekli futbolcu kaprisli oluyor, ele avuca sığmıyor kaprislerinden, sınırlı yetekleri olan oyuncuda adam gibi adam oluyor. ama suçun çoğu ymenetimde.
    1-Rijkaart'ın yanına kendi bünyemizden yetişen birini vermediğinden.
    2-Tranferi zamanında yapmadığından.(liğ başlamış taranfer yapıyorsun haliyle adapte sorunu yaşıyor gelen oyuncu)
    3-Taraftara dürüst davranıp beklentiyi az tutsa bu tarafatar arenaya yine gelir gelecekte, al gençleri oynat seneye 3-4 takvi ile bu işin altın kalkılır. hemde adam gibi adamlarla kalkılır...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz