Arama Motoru

Özel Arama

31 Ocak 2011

Maça Doğru: Fenerbahçe - Galatasaray Medical Park


Galatasaray Medical Park, Kadınlar Avrupa Ligi İkinci Turu ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Caferağa Spor Salonu’ndaki maç, 1 Şubat Salı saat 20.00’da başlayacak.

Maç: Fenerbahçe – Galatasaray Medical Park
Salon: Caferağa Spor Salonu
Tarih: 01.02.2011 Saat: 20.00

Galatasaray Medical Park, Kadınlar Avrupa Ligi’nin ilk aşamasında C Grubu’nda yer aldı. 

Halcon Avenida (İspanya), Sparta&K MR Vidnoje (Rusya), USK Prag (Çek Cumhuriyeti), VICI Aistes (Litvanya) ve Tarbes GB (Fransa) ile aynı grupta mücadele eden takımımız, iç sahada oynadığı beş maçtan dördünü kazandı. Dış sahadan galibiyet çıkaramayan Galatasaray Medical Park, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda ise Halcon Avenida’ya 81-64 kaybederek C Grubu’nu dördüncü sırada tamamladı. 

Galatasaray Medical Park, birinci aşamadaki dört grubun ilk dört sırasında yer alan takımlar arasında en başarılı 16. dereceyi alarak ikinci tura yükseldi. Takımımız, ilk turda UMMC Ekaterinburg (Rusya), Rivas Ecopolis (İspanya), MKB Euroleasing (Macaristan), Gospic Croatia (Hırvatistan) ve Lotos Gdynia (Polonya) ile birlikte yer aldığı B Grubu’ndaki tüm maçlarını kazanarak son 16’da birinci sırayı alan Fenerbahçe ile eşleşti.

BİREYSEL PERFORMANSLAR
Fenerbahçe, grup aşamasında maç başına 89,1 sayı üreterek bu alanda ilk basamakta yer aldı. Sarı-lacivertli ekip, maç başına saha içi şut oranı (%51,4), iki sayılık atış oranı (%54,1), üç sayılık atış oranı (%41,4) ve asist (17,3) kategorilerinde de birinci sırayı aldı. Macar antrenör Laszlo Ratbeger’in çalıştırdığı Fenerbahçe, B Grubu’ndaki Gospic Crotia (109-92) ve Lotos Gdynia (107-84) maçlarında sezonun en yüksek iki skoruna ulaştı. Fenerbahçe, Lotos karşısındaki 32 asistle bu kategoride de ligin en iyi derecesini aldı.

Sezonun ilk bölümünde Fenerbahçe forması giyen oyunculardan Diana Taurasi, yedi maç sonunda yakaladığı 24,6 sayılık ortalamayla ligin en skorer ismi olmuştu. Taurasi gibi Fenerbahçe’den ayrılan Penny Taylor, 19,2 sayıyla üçüncü sırada yer aldı. Sezona MKB Euroleasing ile başlayan ve son üç maçta Fenerbahçe için oynayan Angel McCourghty de 21,3 sayılık ortalamasıyla ikinci sırada bulundu. Galatasaray Medical Park’ın ABD’li pivotuSylvia Fowles ise karşılaşma başına 17,4 sayı üreterek en skorer altıncı oyuncu oldu.

MAÇ PROGRAMI
Galatasaray Medical Park, Kadınlar Avrupa Ligi C Grubu’ndaki son maçında Çek Cumhuriyeti temsilcisi USK Prag’ı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 81-69 mağlup etmişti.

Galatasaray Medical Park ve Fenerbahçe arasındaki eşleşmenin ikinci maçı, 4 Şubat Cuma akşamı saat 19.30’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak. İki maç sonunda her iki takımın birer galibiyeti olursa serinin galibi üçüncü maçın ardından belirlenecek. Olası üçüncü maç ise 9 Şubat Çarşamba akşamı Caferağa Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz