Arama Motoru

Özel Arama

25 Ocak 2011

Hagi,Neill'a da sıcak bakmıyor!



Galatasaray'da etkisini yavaş yavaş hissetiren Hagi, Misimoviç'ten sonra Lucas Neill'i de kadroda düşünmüyor...
Moralleri biraz olsun düzeltmeyi başaran Galatasaray'ın Romen hocası George Hagi, güzel futbolun ardından son eksiği belirledi.
G.SARAY yeni stadına kavuştu, yeni transferlerine de. Türk Telekom Arena'daki ilk resmi maçında 3 puana da... Saha dışındaki sıkıntıların haricinde ilk yarıdaki görüntü ile şimdi arasında neredeyse uçurum var. Teknik direktör Gheorghe Hagi de takımın son hali ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede iyi bir yolda olduklarını ve gün geçtikçe bunun daha da iyi görüldüğünü düşünüyor.

Çok iyi bir G.Saray yaratmak istediklerini belirten Romen hoca transfer için 1 haftalık daha sürelerinin bulunduğunu hatırlatarak şunları söyledi:
"YAPILANLARDAN memnunum. Misimovic'i yollarsak bir oyun kurucu alacağım. Bu isim Kim Kallström olmayacak. Kallström'ü istemiyoruz. Onunla Culio aynı ayarda futbolcular ve biz tercihimizi Culio'dan yana kullandık." 
Hagi kimin alınacağı konusunda isim vermekten kaçınsa da bu oyuncunun Formica olduğu herkes tarafından biliniyor. Sarı-kırmızılıların Arjantinli oyuncuyu ikna etmesine rağmen kulübü Newell's Old Boys'un işi yokuşa sürmesi nedeniyle transfer gerçekleşmezken, Formica'nın Genoa ile de anlaşamamış olması bu transferi mümkün kılıyor.
'STADA LÂYIK OLMALIYIZ'
OFANSİF anlamda yaşadıkları sıkıntıların da eksiklerin dönmesinin ardından ortadan kalkacağını belirten Hagi "Baros, Kewell ve Arda geldiğinde çok daha fazla alternatife sahip bir kadromuz olacak. Ancak olay sadece sakatların dönmesiyle bitmiyor. Bazı futbolcuların da daha iyi form tutması gerekiyor. Kazım ve Mustafa Sarp gibi oyuncuların performanslarını arttırmaları gerekiyor" diye konuştu.
HAGI ayrıca Lorik Cana'nın da bundan sonra stoper olarak oynayacağını vurgularken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve ülkesine dönmek istediğini açıklayan Lucas Neill'ı da mecbur kalmadıkça oynatmayacağı öğrenildi.
YENİLERDEN de çok umutlu olan Romen çalıştırıcı, Yekta için "Çok büyük yetenek, çok kaliteli birfutbolcu. Zamanla bize çok faydalı olacak", Stancu için ise "Gol vuruşlarında çok sakin, akıllı bir futbolcu, iyi bir yatırım yaptığımızı herkes görecek" değerlendirmesini yaptı.
HAGI'NİN son cümlesi ise stat ile ilgiliydi: "Stat muhteşem, bu stada kesinlikle lâyık olmamız lazım."

2 yorum:

  1. dogru söylüyor kadro alternatifli olursa rekabet ortamı oluşacaktır ve keç sezondur arkasına sıgındıkları sakatlar var degil sakat olabilir yerine onu doldurabilecek oyuncumuz var denilecek ve kadro iki yıldızın ne yapacagına degil takım ne yapacagına bakacak transferler çok yerinde stancu hızlı ve etkili culio da hem teknigi iyi hemde koşan basan dirençli yekta zaten bu takımın en yeteneklileri arasına girecek performansının arttıracagını umarım bir diger transferde bece emre çolak ilk maçta isteyen arzulayan gol arayan bir hale dönüşmüş bu gelişim devam ettirdigi sürece o formayı kimseye vermez

    YanıtlaSil
  2. kaç Sezondur forvet yok diyoruz ve hala gol sıkıntısı cekiyoruz sag sol alternatif bol forvette leblebi gibi atar inşallah stancu :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz