Arama Motoru

Özel Arama

16 Ocak 2011

Maç Sonu:Hagi


Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı’nın açılışı için gerçekleştirilen Ajax karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Elindeki oyuncuları görebilmesi adına iyi bir fırsat yakaladığını ve bu doğrultuda bazı genç oyunculara şans verdiğini söyleyen Gheorghe Hagi, “Güzel bir futbol sergilendi. Galatasaray’ın geleceği olan oyuncuları görme fırsatı buldunuz” ifadelerini kullandı. Hagi, oynanan futboldan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Umarım taraftarımız her zaman bizimle olur. Onlarla birlikte daha güçlüyüz” dedi.

Gheorghe Hagi, sakatlıkları bulunan oyuncuların takıma katılmasının ardından daha kuvvetli bir ekip hâline gelebileceklerini kaydetti. “Sakatlar döndükten ve takviyeler yapıldıktan sonra her şey çok daha güzel olacak” şeklinde konuşan teknik direktörümüz, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Milan Baros için de, “Ben onu bekliyorum. Yeniden sakatlanmaması konusunda dikkatli olmalıyız. İşler iyi giderse, şubat ayının ortasında aramıza yeniden katılacak” sözlerini kullandı.

Gheorghe Hagi, Ajax maçına ilk 11’de başlayan Emre Çolak hakkında sorulan bir soruya ise şu yanıtı verdi: “Genç ve yetenekli bir oyuncu, geleceği parlak. Ama bunun için daha fazla çalışması gerekiyor. İyi yapamadığı bazı şeyler var. Biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Emre, Galatasaray’ın geleceğini temsil edebilir.”

Gheorghe Hagi, Galatasaray’ın Avrupalı bir takım olduğunu vurgulayarak, rekabet içinde olan ve istikrarlı sonuçlar alan bir takım oluşturmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

3 yorum:

  1. o zaman yeter :D:D

    YanıtlaSil
  2. Bitti Artık yaa Bi açılış maçında Futbolcular topu kaleciyle beraber kaleye sokması lazım ama sonuç hüsran:S Ruh kalmadı Geçmişle övünerek bi yere varılmaz Yeter artık BİZ BAŞARIYA AÇIZ...

    YanıtlaSil
  3. bu maç temposu düşük bir maç oldu galatasarayımıza yakış mıyacak bir maç oldu

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz