Arama Motoru

Özel Arama

18 Aralık 2010

İlk yarıyı kapatıyoruz





Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Konya Atatürk Stadı’nda Konyaspor ile karşılaşacak. 19 Aralık Pazar günü saat 16.00’da başlayacak karşılaşma, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında ki son maç olacak. Mücadele öncesinde iki takım hakkındaki son bilgiler şu şekilde:

Bu sezon başında Spor Toto Süper Lig'e yükselen Konyaspor, geride kalan 16 hafta sonunda topladığı 14 puanla 16.sırada bulunuyor. Rakibimiz ligde oynadığı 16 karşılaşmada 3 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyet elde etti. Yeşil-beyazlı ekip 16 hafta sonunda rakip filelere 17 gol atarken, kendi ağlarında 26 golle karşılaştı. Teknik direktörlüğünü Ziya Doğan'ın yaptığı Konyaspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Sivasspor karşısında sahadan 1-0 ayrılan Konyaspor'da daha evvel takımımızın formasını giyen Orkun Usak forma giyiyor.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında son hafta deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan takımımızda çeşitli nedenlerden ötürü bu mücadelede forma giyemeyecek olan oyuncularımız şu şekilde; Juan Pablo Pino, Zvjezdan Misimovic, Milan Baros, Mustafa Sarp, Sabri Sarıoğlu, Barış Özbek, Arda Turan ve Emre Çolak. Konyaspor mücadelesi Lig TV'den naklen yayınlanırken, mücadeleyi İlker Meral yönetecek. Maç günü Konya'da havanın 2 derece olması ve yağmur yağması bekleniyor.


SPOR TOTO Süper Lig
17.Hafta
Konyaspor - GALATASARAY
19 Aralık Pazar @ 16:00
Konya BŞB Atatürk Stadı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz