Arama Motoru

Özel Arama

26 Eylül 2010

19:05’te gelen gol...

Bugün belki de uzun zamandır özlediğimiz bir takım vardı sahada.Geçen haftalarda da galibiyetler aldık fakat bugünkü kadar iyi oynamamıştık.Sahada daha istekli bir takım vardı.O kadar isteklilerdi ki 19:05’te gelen golün ardından da istemeye ve goller aramaya devam ettik.



Bazı eleştirmenlere cevap olarak söylüyorum:İkinci gol penaltıdandı belki ama penaltıyı almak için de ceza sahasına ulaşmak gerekli değimli?
Birkaç maçtır çok iyi başardığımız bir iş de dönen topları almak oldu.Ayhan burada baya etkili oluyor.Sürekli ileride basıyoruz ve bu ani ataklar için bize tehlike oluşturuyordu.Ama artık ataklarımızdan dönen topları alabildiğimiz için önde olan savunmamız da gafil avlanmıyor.
Oyunumuz her geçen gün daha da istekli oluyor.Eskisi gibi bir gol atıp arkamıza yastık atmıyoruz.
Çeşitli mevkilerdeki rekabetler de başarıyı arttırıyor.Belki Elano’da bu rekabetteki yerini alır.Bir zahmet…
Gene birkaç maçtır göze batan bir şey:Ufuk farklı görevler ediniyor.Mesela geçen sezon Rijkaard’ın namı değer poşetimiz Franko’dan beklediği şey.(geçen haftalarda 35 dk.da 5 gol yedi)Ufuk elinin hamurunu oyuna karıştırıyor.Kurtardığı topları ileri paslayarak ani ataklar başlatıyor.Bu gün 2 kere o fırsatı yakaladı.Bir pası başarılı oldu.Öbür pozisyonda pas vermekte gecikti ve Baros abisinden azarı yedi.Daha genç,kendisini geliştirecektir.Kolay gelsin Ufuk…
Tüm bunların dışında 2.yarıdaki rahatlık ve devamındaki çöküntü…Onun ardından gelen ve gene bir duran top faciası olan gol.Ağzımızın tadı kaçmasın 2.yarıyı beynimizden silelim biraz da poliyannacılık oynayalım.Sonuçta bazıları beleş gollerle kazandıkları maçları göz ardı ediyorsa biz de yarım maçlık bir çöküşü göz ardı edebiliriz.Bazılarından kastımı herkes biliyor değil mi?Sonuçta Galatasaraylıyız başka kim olabilir.
Hepimizin temennisi yakaladığımız bu galibiyet serisini devam ettirmek.İlk hafta 12.dik,sonra 9. Olduk,sonra 6.olduk ve şimdi 3.yüz.Demek istediğim sabredelim…
Kazanırken kaybedenin acısını da düşünmek lazım centilmence.
Geçmiş olsun İ.B.B 


İPEK TEZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Yazınız Ve bir hesabınız yoksa ''ANONİM'' i seçiniz.Yorumunuzu gönderiniz